| VARGJE QE SHPREHIN DASHURI | |
|
|
Autori | Mesazh |
---|
ARli Administrator
Numri i postimeve : 64 Age : 39 Location : albania Registration date : 17/12/2007
| |
| |
ARli Administrator
Numri i postimeve : 64 Age : 39 Location : albania Registration date : 17/12/2007
| Titulli: risa ime Tue Jan 15, 2008 1:58 am | |
| Te dua, pa ditur si, kur dhe nga! Te dua pa paragjykime dhe mendjemadhesi. Keshtu te dua, sepse nuk mundem te te dua ndryshe! | |
|
| |
dano
Numri i postimeve : 5 Registration date : 10/02/2008
| Titulli: Re: VARGJE QE SHPREHIN DASHURI Sun Feb 10, 2008 10:45 am | |
| Nese do te vdes ne duart e tua,duke me dale shpirti do te them "te dua".Ne zemer me qello e me shih ne sy por thiken mos e ngul thelle se aty te kam ty... | |
|
| |
blerta
Numri i postimeve : 35 Registration date : 18/12/2007
| Titulli: Re: VARGJE QE SHPREHIN DASHURI Fri Feb 15, 2008 5:53 pm | |
| Hapu toke e merrme tani!
Hapu toke e merrme tani se zemra ime me s'duron keso perdhosjesh ballafaqas, peso peruljesh nderkombetare, nga keta zagar rrugaēa qe terbim po i japin dheut! Hapu toke e merrme tani se krahu im force nuk ka aq sa duhet per te ndeshkuar keto egersira qe veē fryhen nga illnimi im, nga plasja ime qe me djeg si furr perbrenda! Hapu toke e merrme tani, kursemi dhimbjet e turpshme qe po ndeshi ne keto rruge kurbeti! Lerma pak fytyre te panjollosur qe ngjirin tend ta kem me veti! Hapu toke e merrem tani, ti le zagart te hane ē'te mmunden e kur, ēka mbetur te jete mbaruar, njeri-tjetrit do i versulen. | |
|
| |
blerta
| Titulli: Re: VARGJE QE SHPREHIN DASHURI Fri Feb 15, 2008 5:53 pm | |
| Puthme!
Puthme fort puthme e mos ndalo, merrma frymen me ngadale! Permbi mua embel pranvero, porsi dielli mbi boren e bardhe!
Puthme prap puthme si di ti, ēoma trupin ne ekstaze; Sikur flladi i veres ne nxehtesi joshme ti pa thene nje fraze!
Puthme ti puthme me mijera here, qe dhe engjejt t'na kene zili! Prekmi buzet me buze si floket ne ere, jepme zjarr ne brendesi!
Falmi mua buzet e embla, falma mua trupin tend! Dashurine tende shume ma ka enda le te kallim flake kete vend. | |
|
| |
blerta
| Titulli: Re: VARGJE QE SHPREHIN DASHURI Fri Feb 15, 2008 7:11 pm | |
| Kur te them shko dua qe te rrish, fjalen qe se them dua ti ta dish, kur te them hesht dua te flasesh pa pushim, kur ngurroj te te puth dua nga ti ne buze nje kafshim!!!!!!! | |
|
| |
blerta
| Titulli: Re: VARGJE QE SHPREHIN DASHURI Fri Feb 15, 2008 7:12 pm | |
| Dashuri, dashuri Nuk thuhet kot Fillon me puthje Mbaron me lote! | |
|
| |
blerta
| Titulli: Re: VARGJE QE SHPREHIN DASHURI Fri Feb 15, 2008 7:14 pm | |
| PO TE ISHA
Po te isha me ty gjithnje do te ndalet kjo stuhi E di ,dhe pastaj nese behet vap Une freskimin do ta jap
Por a shte ender kjo qe dua? Ti a ke guxim tme njohesh mua? A ke pyetur sa jam lodhur Qe edhe nje deshtim per te njohur.
Kam lene gjerat te ecin me kohen Kurse koha askend nuk e pret Kam vendosur ose te gjeje ty Ose tere jeten te kaloj vete. | |
|
| |
blerta
| Titulli: Re: VARGJE QE SHPREHIN DASHURI Fri Feb 15, 2008 7:15 pm | |
| Ja disa vargje te shkruara nga Nen Tereza
Jeta eshte nje mundesi: KAPE. Jeta eshte nje bukuri: ADMIROJE! Jeta eshte nje enderr: REALIZOJE! Jeta eshte nje detyre: PLOTESOJE! Jeta eshte nje loje: LUAJE! Jeta eshte nje mister: NJIHE! Jeta eshte nje premtim: MBAJE! Jeta eshte nje dhimbje: KAPERCEJE! Jeta eshte nje kenge: KENDOJE! Jeta eshte nje lufte: LUFTOJE! Jeta eshte nje aventure: SFIDOJE! Fryti i heshtjes eshte: LUTJA. Fryti i lutjes eshte: BESIMI. Fryti i besimit eshte: DASHURIA. Fryti dashurise eshte: SHERBIMI. | |
|
| |
blerta
| Titulli: Re: VARGJE QE SHPREHIN DASHURI Fri Feb 15, 2008 7:32 pm | |
| dote vi nje nate tek ti dote shfaqem por si engjull zemren tende dota marr dota ruaj ne zemren time dota fus thell ne shpyrtin tim dota ruaj per kujtim te dua ____________________________
Nuk mė duhet kjo jetė Nuk mė duhet kjo rini Kur s'tė kam afėr meje Gjithmonė do tė vuaj pėr ty..!!
A e din se sa te du Nje roman ta kisha shkru Ne biblotek ta kisha qu Kur ta marresh ti me e lexu Ta kuptosh se sa te du
Hape zemren dhe vajto Hape librin dhe lexo Hape dritaren dhe shiqo Te kam nė zemer mos HARRO
Edhe pse je larg asgjė nuk mė pengon se kjo zemra ime vetėm ty tė don..!!
Buzet e mia shume jane merzitur Buzet e tua magjepse duke pritur Buzet e mia po rrjedhin gjak Eja e dashur te puth vetem pak. | |
|
| |
blerta
| Titulli: Re: VARGJE QE SHPREHIN DASHURI Sat Feb 16, 2008 1:50 pm | |
| | |
|
| |
blerta
| Titulli: Re: VARGJE QE SHPREHIN DASHURI Mon Feb 18, 2008 1:14 pm | |
| do te doja te isha pike loti te lindja ne syte e tu ne faqen tende te rreshqisja na buzen tende te vdisja
jeta eshte te dashurosh te dashurosh eshte te vuash te vuash eshte te vdesesh ateher pse et jetosh ??????????,
mos duaj cdo kend mos vuaj kot por duaje ate qe per ty derdh lot Kur te ndihehs vetem dhe te mos kesh qetesi vere doren ne zemer per mua pak mendo ulu prane dritares dhe henen shiko ateher une nga larg do et ndiej se vertet me do ateher tek dritarja do vrapoj ngre koken dhe henen shikoj dhe atje larg ne qiell ne largesi do te bashkohen shikimet tona plot dashuri | |
|
| |
eda Moderator
Numri i postimeve : 125 Location : diku midis fantazis dhe realitetit Registration date : 21/03/2008
| Titulli: Re: VARGJE QE SHPREHIN DASHURI Fri Mar 21, 2008 5:19 am | |
| NESE DO TA DISH SA MALL KAM PER TY NGRIJE SYTE LART E SHIKO QIELLIN BLU NESE QIELLI KA NJE MBARIM ATJE SHUHET DHE MALLI IM. | |
|
| |
eda Moderator
Numri i postimeve : 125 Location : diku midis fantazis dhe realitetit Registration date : 21/03/2008
| Titulli: Re: VARGJE QE SHPREHIN DASHURI Fri Mar 21, 2008 5:20 am | |
| puthja si lot ne shkretetir kur malli te pushton eshte gjeja me e shtrenjte qe buza kerkon ne ato momente kur ti i mungon eshte oaz ndjenje sa here qe largesia e mundon. | |
|
| |
eda Moderator
| Titulli: Re: VARGJE QE SHPREHIN DASHURI Sat Mar 22, 2008 2:41 am | |
| Do tė behem Zogė ti s'do tė me njohesh do te vij ne dasmen tende kur ti te martohesh do ti bij daulles per lumturine tuaj e une e mjera gjithmone do te vuaj..!!! | |
|
| |
eda Moderator
| Titulli: Re: VARGJE QE SHPREHIN DASHURI Sat Mar 22, 2008 2:43 am | |
| puth buzet qe te flesh embel, te puth syte qe te me shohesh ne enderr, te puth ne faqe qe te ndjehesh mire dhe me 100 te puthura te them "naten e mire | |
|
| |
eda Moderator
| Titulli: Re: VARGJE QE SHPREHIN DASHURI Sat Mar 22, 2008 3:19 am | |
| dashuria,deshira per te qene 2,frika mos nglesh 1 | |
|
| |
eda Moderator
| Titulli: Re: VARGJE QE SHPREHIN DASHURI Sat Mar 29, 2008 2:21 am | |
| Tani jam pa ty e dashur Dhe kam frike te hyje ne endrra Se endrren une nga pak e vrava Dhe tani kam frike se mos me vrasi endrra
Do te me gjesh e dashur ne ankthe pritjesh Porsi dallandyshe qe ka humbur rrugen per ne shtepi Ne rruget e deshperimit do endem si puthje klithjesh Se rruga e deshperimit me dergon larg nga ti | |
|
| |
eda Moderator
| Titulli: Re: VARGJE QE SHPREHIN DASHURI Wed Apr 02, 2008 1:45 am | |
| Une s'kerkoj te me duash shume Por te pakten cerekun nga sa te dua une Ndoshta te jetoj pak se jeta rrjedh si lume Ku i dihet jetes , ndoshta s' jetoj dhe shume Me dite apo me vite, por sa te jetoj Vec teje tjeter kurre s'do dashuroj. | |
|
| |
eda Moderator
| Titulli: Re: VARGJE QE SHPREHIN DASHURI Sun Apr 06, 2008 11:23 pm | |
| TĖ LUTEM
Mjegullat nėpėr sy,sytė mė janė verbuar,me duket se jame ne qiell, e preki gjithėsinė,sa shpraztirė,era e ftohtė,yjet pa dritė, edhe ato tė vetmuara,askund askush,shpraztirė e pafund, i shqetėsuar jamė nuk di katė shkojė. Cila rrugė mė shpie nė drejtim tė duhur,jam nė udhėkryq pa emėr, i humbur e i hutuar qėndrojė nė gjithėsi, i mjeri i humburi unė nė kozmosin e pafundė.
Dua tė zgjohem nė jetėn qė isha ,dua tė bėrtasė LIBERTAS, dua tė jemė ai qė isha, dua tė dalė nga ky labirint,dua tė gjejė rugėn e humbur. Endem anė e mbanė kozmosit tė pafundė kėrkojė atė...
Kėrkojė kohėn e humbur, kėrkojė jetėn kur isha fėmijė, kėrkojė ditėn kur u dashurova pėr herė tė parė, kėrkojė atė qė e kam humbur e qė nuk vjen dot! e dashura kohė tė lutem kthehu vetėm pakė | |
|
| |
eda Moderator
| Titulli: Re: VARGJE QE SHPREHIN DASHURI Sun Apr 06, 2008 11:23 pm | |
| DUHET TĖ VAZHDOJ PA TY
Shtėpi tė heshtura, Nėn qiellin e rėnduar, Shiu dhe Unė, Tė ftohur nė vetmi, Nė kėtė qytet qė asgjė ska marrė nga Ti.
Nė pritje harrova hapat e tu, Mė ngjan si nė ėndėrr, Eh...! kur largohesh Ti... Mė duhet tė filloj pėrsėri. | |
|
| |
eda Moderator
| Titulli: Re: VARGJE QE SHPREHIN DASHURI Wed Apr 09, 2008 4:46 pm | |
| IF I COULD BUILD A MOUNTAIN,YOU COULD CALL YOUR VERY OWN;A PLACE TO FIND SERENITY,A PLACE TO BE ALONE | |
|
| |
eda Moderator
| Titulli: Re: VARGJE QE SHPREHIN DASHURI Wed Apr 09, 2008 10:52 pm | |
| ***E il mio ricordo Ti verra a trovare Quando starai tropo male Quando invece starai bene Restero a guardare Perche cio che ho sempre chiesto al cielo Č che questa vita Ti donasse gioia e amore vero. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: VARGJE QE SHPREHIN DASHURI | |
| |
|
| |
| VARGJE QE SHPREHIN DASHURI | |
|